غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

سفر بلینکن به فلسطین اشغالی و مصر

منابع آگاه از سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی و مصر در روزهای آتی پس از پیروزی نیروهای مقاومت در نبرد دوازده روزه با قوای صهیونیستی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 22
کد خبر: ۸۸۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌ها شنبه بعد از ظهر از سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی  و مصر خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری انگلیسی «رویترز» یک منبع آگاه گفت که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده ، به عنوان بخشی از تلاش‌های واشنگتن برای ایجاد آتش بس در غزه ، از فلسطین اشغالی و تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری اشغالی دیدار خواهد کرد.

مقام‌های ایالات متحده ، رژیم اسرائیل و فلسطین برنامه سفر کامل بلینکن را منتشر نکرده اند. وزارت امور خارجه آمریکا پنجشنبه از سفر بلینکن خبر داده و اعلام کرده بود که بلینکن در مورد تلاش برای بهبودی  اوضاع به منطقه سفر خواهد کرد.

این منبع آمریکایی گفت ، سفر بلینکن به خاورمیانه شامل سفر به مصر نیز است که میانجی  آتش بس  در غزه بین رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین بود. بلینکن چهارشنبه و ‍پنجشنبه هفته جاری عازم منطقه می‌شود.

درگیری گروه‌های مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

در این درگیری‌ که تا بامداد روز جمعه (دیروز) در جریان بود، رژیم صهیونیستی در غالب حملات خود با هجوم به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به خاک و خون کشید که گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حمله گسترده راکتی قرار دادند و سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از آن‌ها ناموفق عمل کرد.

در این درگیری مقام‌های آمریکایی بارها حمایت خود از رژیم صهیونیستی را اعلام کردند. »جو بایدن»‌ رئیس جمهور آمریکا نیز بامداد شنبه در همین زمینه  گفت که هیچ تغییری در پایبندی آمریکا به امنیت اسرائیل ایجاد نشده و بر رسیدن به راه حل دو دولت تاکید کرد.

وی که در کنفرانس خبری مشترک با رئیس جمهور کره‌جنوبی صحبت می‌کرد، افزود: «در راستای بازسازی غزه تلاش خواهیم کرد که این کار بدون آنکه حماس بتواند بار دیگر زرادخانه نظامی خود را بازسازی کند انجام خواهد شد.»

رئیس جمهور آمریکا افزود: «درگیری‌ها باید متوقف شده و به "محمود عباس" اطلاع دادم که حمایت‌ها از کرانه را باختری ادامه می‌دهیم و به اسرائیلی‌ها هم بر ضرورت توقف درگیری ها در قدس تاکید کردم.»
 

بایدن افزود: «هیچ صلحی وجود نخواهد داشت مگر آنکه منطقه به صراحت به حق موجودیت اسرائیل اعتراف کند و حزب دموکرات همچنان اسرائیل را تایید می‌کند.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر